Buz Başlıklı Lazer Epilasyon


Vücudun doğal olarak kıl ve tüy barındıran çeşitli bölgelerini tüylerden arındırmak için uzun yıllardan beri tercih edilen lazer epilasyon un pek çok farklı uygulama ve tekniği bulunuyor.

Diode ve Aleksandrite lazer epilasyon teknikleri son 5 yılın en bilinen teknikleri olmakla birlikte, her iyi tekniğinde birbirine göre avantaj ve dezavantajlı yanları bulunuyordu.

Lazer Teknolojisinin Tüm Dezavantajları Geride Kaldı
Gaziantep Lazer Epilasyon da önemli bir dezavantaj olarak karşımıza çıkan ten rengine göre lazerin tutmaması, koyu renkli tenlerde lazerden dolayı yanıklar oluşması, epilasyonun tamamlanma süresinin çok uzun olması ve lazer epilasyonun yüz tüylerine uygulandığında tüyleri dağıtıcı etki etmesi ve lazer epilasyonun acılı seanslardan oluşması gibi durumların her biri buz başlıklı lazer epilasyon ile ortadan kaldırılıyor.


Seans Süresi Buz Başlıklı Lazer Teknolojisi İle Yarıya İndi
Geçmiş yıllarda kullanılmaya başlanan ve soğutma mekanizması sayesinde daha acısız bir epilasyon imkanı sunan Buz başlıklı ütüleme lazer epilasyonun bir üst teknolojisi olarak karşınıza çıkan  Buz Başlıklı lazer teknolojisi, 2014 yılında ülkemizde de uygulanmaya başlandı.
İlk soğutma teknolojisine göre çok daha etkili bir soğutma sağlayan bu teknoloji sayesinde daha büyük başlıklar ile tek seferde çok daha geniş bir bölgeye atış yapabilme imkanı doğdu. Bu sebeple de bu teknolojinin seans sayısını yarıya indirdiğini söyleyebilmek mümkün.

Buz Başlıklı Lazer Tekniği Yüze Uygulanabilir mi?
Buz Başlıklı lazer teknolojisinin avantajları arasında yüz bölgesine uygulanabilmesi de yer alıyor.
Eski teknolojilerden farklı olarak ayva tüyleri olarak adlandırılan tüylere de hiçbir yakıcı etki oluşturmadan etki eden bir teknoloji, kaş arası, kulak içi gibi bölgeler için özel olarak üretilmiş başlıkları ile küçük bölgelere de uygulanabilme kolaylığına sahip.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gaziantep Saç Simülasyonu

Now Güzellik Salonu 0(342) 320 00 99

Gaziantep Kalıcı Makyaj Uygulaması