Gaziantep Saç Simülasyonu

Gaziantepte Bir İlk Saç Simülasyonu 

Saç simülasyonu, saç mikropigmentasyonu yada saç dövmesi ismiyle bilinen bu yöntem,  cerrahi olmayan bir alopesi kellik giderme yöntemidir. Bu yöntemde gerçek saç kökleri ve kıl yapıları taklit edilerek özel cihazlar yardımıyla kellik olan alanlara epidermal mikropigmentasyon uygulanmasıyla yapılır.
              Saç simülasyonu bir saç ekim yöntemi değildir. Fakat saç ekimi sonrasında saç ekim yöntemleri ile birlikte kullanılabilmektedir.
              Özellikle saç kıran gibi bölgesel saç dökülmesinin kamuflajında oldukça etkili sonuçları mevcuttur.
               En başarılı sonuçlar genel de kısa saç tipinde yapılan simülasyonlarda alınmaktadır.
               Saç simülasyonu ayrıca saç ekimi sonrası yeterli sıklıkta ekim yapılmadığından rahatsız olan kişilerde ara boşlukların saç efekti ile kapatılmasında muhteşem sonuçlar üretmektedir.
               Saç simülasyonun süresi uygulama alanın büyüklüğüne göre değişmektedir.Ortalama 30 dk ile 3 saat arasında değişmektedir.
İşlem sonrası hasta günlük hayatına hemen dönebilmektedir. Aynı gün ılık duş ile saç yıkanabilmektedir.Sonucu için saç ekiminde olduğu gibi uzun bir zaman beklemenize gerektirmeden hemen sonuç alınmaktadır.Ayrıca eski dikişli yöntemle alınan saç ekimlerinde dikiş izinin olduğu alanın saç efekti ile kapatılmasında oldukça başarılı bir yöntemdir
Kalıcılığı ortalama 2-3 senedir.
               Saç simülasyonu özel cihazlara yapılmaktadır. Bu cihazlar kişiye özel tek kullanımlık iğneleri ile steril bir ortamda çalışılmasının ve işlemin hızlı oluşmasını sağlamaktadırlar.
               Saç simülasyonu uygulanmış bir alana sonradan saç ekimi uygulanabilmektedir
               Saç simülasyon boyları özel boyalar olup insan sağlığına zararları yoktur.


Detaylı Bilgi İçin : www.nowguzellik.com
Whatsapp           : 0 546 835 00 99
Tel                      :  0342 320 00 99

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Now Güzellik Salonu 0(342) 320 00 99

Gaziantep Kalıcı Makyaj Uygulaması